Леми от Motörhead и Том Арая онемяват?!?
Леми Килмистър ще се  превъплъти в „полудял генерал“, който е начело на „бронирана конница“, докато Том Арая ще се опита да влезе в кожата на „мистериозен посланик на мрака“, който ще „носи светлината...с наистина примитивно представяне“.

Това в основни линии се очаква от предстоящата мрачна и шумна приказка „Gutterdämmerung“,съобщава zrock.bg.

Новата рокендрол филмова концепция, родена в съзнанието на белгийско-шведския визуален артист Bjorn Tagemose и отчасти това ще бъде рок шоу, а донякъде и киноизживяване, което включва някои от най-големите рок икони в историята. 

Грейс Джоунс, Иги Поп, Хенри Ролинс, Том Арая от Slayer, Джеси Хюз от Eagles Of Death Metal и Леми Килмистър от Motörhead са сред първите обявени участници. 

В голямата си част филмът е ням, но вместо самотно пиано (както е в класическите холивудски продукции от 20-те години на миналия век), ще слушаме експлодиращ рокендрол, съчетан със специални ефекти. Можем ли да си представим оглушителна рокендрол версия на популярното шоу Secret Cinema (в него се разиграват на живо сюжети от известни филми, обикновено в изоставени сгради или фабрики).

Филмът-спектакъл ще е на турне с лайв банда в края на 2015 и началото на 2016 година.

Рокът не умира, деца! Това е положението!!!


Коментари