Отбивки
От днес, 19.01.2015-та, до 15-ти февруари, в Дома на културата „Борис Христов” в Пловдив може да бъде видяна изложбата с нестандартното име „Отбивки“. 

Тя е дело на журналистът Иван Михалев и специалистът по връзки с обществеността Елина Цанкова, и разказва за малките бягства от ежедневието и пътуването като начин на живот.

През 2012та година, след една екскурзия до Родопите, двамата решават да направят заедно блога за открития и пътешествия, наречен “Отбивки” (www.otbivki.com), който представя красиви и малко известни места в България.


Те се спират на името “Отбивки”, защото то най-добре отговаря на философията им за пътуването без зададена цел, а просто като начин за забавление и откривателства. 

Фото кадрите в изложбата са събирани в продължение на три години, в хиляди пропътувани километри и множество отбивки, в които двамата автори създават нови приятелства, откриват нови красиви места.
Експозицията е разделена на четири части – „Диви и красиви”, „Любими отбивки”, „От Резово до Дуранкулак”, „Магията на Родопите”.

Така географските посоки, красивите и необичайни места в България се появяват през погледа и преживяването на двамата автори, за да примамят към пътуване и приключение.Коментари