Акварелен рожден ден с Георги Терзиев
Напоследък ми стана навик да пиша за Георги Терзиев! И не само защото той е изключително талантлив творец, а защото от картините му лъха една свежест, един живот, който наистина е трудно да бъде описан, а може единствено да бъде усетен.

Не е случаен и фактът, че навръх седмия рожден ден на пловдивската галерия ХебросАрт Георги открива 21-вата си самостоятелна изложба.

Присъстващите на проявата ще имат уникалния шанс да видят акварели на Жоро Терзиев от няколко европейски града  - Берлин, Истанбул, Париж, Прага, Будапеща, Пловдив,  както и зашеметяващи природни пейзажи, и такива от китното селце Горни лом, сгушено някъде там в полето на Северозападна България.И ако някой смята,  че изобразителното изкуство е елитарно, нека посети изложбата на Жоро Терзиев в галерия ХебросАрт в града на тепетата, на ул. Сан Стефано №54, утре, 4 юли от 17.00 часа, за да усети човешкото, струящо от платната на Георги, да се съгласи, че големият творец е онзи, който успява да внуши чрез изкуството си, онова, което той усеща и мисли. 

Именно такъв човек е Георги – земен!
Едва след като видите картините му, освен всичко друго, ще усетите космоса, звездната хармония и топлотата в изказа на твореца.Откриването на експозицията е с начален час  17.00 часа и ще бъде факт в културното пространство на галерията  до 16-ти Юли 2014 г. – събитие, което трябва да посетите!


Коментари