Ще „ужили” ли Sting децата сиКупища злато, да. Океани от пари, не.

Как бихте се почувствали, ако баща ви ви каже: „Деца, не чакайте от мен повече пари”?

Лошо, нали...Но нещата стават различни, ако на баща ви псевдонимът е „Жилото”
 


Наскоро музикалният гений Sting заяви в интервю, че наследството, което може да остави на шестте си деца няма да бъде повече от $300 милиона.


„Казах им, че няма да има повече пари, защото сме ги похарчили! Ние имаме много задължения. Харчим всичките си постъпления и нищо не остава”, заявява звездата. Определено не бих желал да им оставям някакви кредити, които да им тежат като воденични камъни на шиите.”

Не че те се нуждаят от пари, всички те имат добра бизнес етика, добавя музикантът.


Децата на Sting се справят добре, особено дъщеря му Mickey, която получи главна роля във филма "Frances Ha."
62-годишният бивш фронтмен на „Police”, роден като Gordon Sumner, израства в работническо смейство в Wallsend, близо до Newcastle в североизточната част на Албиона.  Той споделя, че с нетърпение е очаквал моментът,в който да напусне родното си градче.


„Това наистина беше една емоционална раздяла. Аз нямах усещането, че принадлежа на това място и семейството ми беше доста нефункционално в много отношения. Родителите ми не бяха щастливи заедно”, добавя той. „Те обичаха децата си, но въпреки този факт, средата, в която растяхме беше отровена... Имах нужда да избягам и съм щастлив, че го направих.”


Първият голям усепех за Sting идва с групата „Police”, а след това и като солов изпълнител. В последнта си творба "The Last Ship," той се връща към детството си.


„Иронията е в това, че аз се връщам към Wallsend, мястото, откъдето избягах, давайки за това всичко от себе си”, завявява певецът.

Шоуто му, което вече е факт в Чикаго, очакава своята премиера на Бродуей тази есен.


Sting заявява, че не чувства вина за богатството си – „Аз обичам къщите си и се радвам, че ги имам. Благодарен съм, че направих състояние”споделя певецът, който продължава да се опитва да бъде „земен” човек.


„Аз наистина исках градски живот. Да се разхождам по улиците, да имам собствен бар”, добавя той. Искам да мога да си грабна багажа(за самолета) от лентата и да се кача в колата си. Има момменти, в които нямам нужда от внимание”, завършва великият певец и композитор Sting.


И ако се върнем в началото на статията бихме могли само да въздъхмем: - Какво мечтано 50-милионно „ужилване” за всеки простосмъртен...
Коментари