Голямото лондонско Eminem завръщане


След 13 години белият, скандален  рапър Еминем заявява, че отново ще изнесе концерт на стадион Уембли, на 11 юли.
Последната му изява в британската столица е била през 2001-ва.
В интервю за BBC рапърът казва: „Знам, че Уембли е огромен”, добавяйки, че първоначалната идея е била да изнесе концерт в Хайд Парк.
Той е отговорил и на спекулациите, че е имал проблеми с осигуряването на открито място, чрез публикуване на снимка в Инстаграм под която се чете надпис „Никога не забравяйте Хайд Парк”.

Слуховете твърдят, че шефовете на парка са имали опасения относно факта, че един скандален музикант трябва да има изява и поради това не са били склонни да допуснат това.
В интервюто Еминем твърди, че новите му концерти са пропити с една „напълно различна енергия”.
Всичко е по-шумно,  в повече, сякаш лицето ти експлоадира. За мен музиката е чувство и енергия, което определено добавя изцяло нов елемент във всичко”, добавя певецът. Той споделя, че все още няма планове за турне, и че предпочита единични изяви, признавайки, че изцяло се забавлява с това, което прави в момента.
41-годишният музикант, чието истинско име е Marshall Mathers, говори и за бъдещите си планове.
"Total Slaughter е шоу, което правим с момчетатат от Кланицата и Shady Films. Всичко това е подземната битка на рапърите”, казва той.

„Опитваме се да вземем най-доброто в момента и да се противопоставим един на друг. Аз си падам по това, така правим там, откъдето идвам”, добавя рапърът.
Еминем потвърди, че в момента работи върху нов албум, който той нарича своя „нов път”.
Припомням, че през 2005-та Еминем бе лекуван от зависимост към сънотворни хапчета.

"Знам, че съществуват купища зависимости и хора, имащи такива проблеми, както и такива, които се отърсват от всичко това”, завършва нестандартният музикант.
Магията на изпълнениято на Еминем можете да усетите от следващото видео: 


Коментари