Приветстваме здравето


И тази година под тепетата ще се случи добилият популярност фестивал на здравето „Здравей Здраве“.
Проявата ще бъде на 1 и 2 май, като официалното откриване ще се състои от 9:30 часа на ул."Авксентий Велешки" №20. (бившият младежки дом „Спектър”)
Почитателите и радетелите на т.нар. здравословен начин на живот ще имат шанса да се запознаят с нови практики и да почерпят от знанията на интересни и разнородни лектори.
Организаторите на фестивала са подготвили изложби, музика и танци, а основните темите върху които ще разсъждават лекторите ще бъдат:
Лечение с цветните есенции на Д-р Бах; Здрави и щастливи деца с капките на Д-р Бах; Техника за емоционална свобода; Скритото знание за българите; Дарът на Корена или колко е важно да бъдеш езичник!? Мисията на Инсайт: Да трансформираме себе си в любящи, така че да се състои по-голямата промяна на планетата към повече любов; Философската система "Шамбала" - един от пътищата за постигане на баланс и хармония между физическото, емоционалното, ментално и духовно тяло; Духовното здраве на българското семейство; Интерактивна Лекция "Личен и Системен Ритъм"; Симбалей - решаване на житейските задачи посредством нестандартни способи; Being Energy – прагматично приложение на древни и съвременни знания за постигане на физическо, ментално и духовно здраве; Метафизична хипноза; СЕДОНА МЕТОД – техника за освобождаване на негативните емоции; ОРЕНДА – личната сила и дванайсетте символа, дошли на българска земя; Декодиране на психичните корени на заболяванията; Родовото имение като път към здрав живот; Оргонити и оргонна енергия; Златните правила на Фън Шуй.
Заповядайте на „Здравей Здраве” – една проява с вход свободен.

Цялата програма на фестивала вижте тук: http://zdravejzdravefest.blogspot.com/p/blog-page.html


Коментари