Мадона с режисьорски трипъл


Поп идолът на много поколения, неподражаемата Мадона, режисира своя трети филм, адаптация на новелата на Ребека Уолкър: „Ади една любовна история”.
Разказът се фокусира върху американска студентка, която се влюбва в мюсюлманин на отдалечен остров край бреговете на Кения преди сблъсъкът на техните две различни култури да усложни взаимоотношенията им.
Мадона, чийто предишен филм беше „WE and Filth and Wisdom, нарича книгата „невероятно пътешествие”.
След публикуването й през октомври миналата година тя  публикува снимка на корицата( https://plus.google.com/+Madonna/posts/QvZdrwE1Jpp) с посланието: ”Прочетете тази книга!”
Ко-продуцент на романтичната история ще бъде Брус Коен, който беше продуцент на „Silver Linings” и на „Американска красота”.
Според информация на "Holywood reporter" Мадона и продуцентът на филма търсят сценарист за лентата (http://www.hollywoodreporter.com/news/madonna-direct-ade-a-love-690749) и напомня, че последният филм на поп иконата е струвал около $583,000 като не е успял да влезе в топ 10 в боксофиса на Великобритания.
Докато представя филма си на фестивала във Венеция през 2011-та Мадона заявява пред репортер на BBC, че направата му е била „истински кошмар”. Певицата споделя, че всичко е било адски трудно, едно голямо предизивкателство.
След появата на „WE and Filth and Wisdom, Мадона се концентрира върху музикалната си кариера, създавайки албума  MDNA, последван от огромно по мащабите си световно турне. Тя беше обявена от списание „Форбс”за най-печелившата личност на 2013-та.Коментари