Нека бъде Рок
Футболното първенство приключи, но стадион „Христо Ботев” в Пловдив продължава да бъде сцена на исторически събития. Тази вечер спортното съоръжениеще бъде „атакувано” от около 15 000 зрители, които се очаква да дойдат тук, за да видят рок-ветераните от Deep Purple. 

Днес музикантите пристигат в града на тепетата, след участие в Каварна рок фест.

Според организатора на грандиозното събитие Иван Несторов, стадион „Христо Ботев“ вече е напълно готов да посрещне зрители и звезди, а озвучаването и осветлението са необходимото ниво.

Зад сцената ще е бек-стейджа, който представлява мини градче с 8 контейнера, в които ще бъдат оформени отделни гримьорни за всеки един от членовете на Deep Purple, кухня и помещения за отдих и срещи. 

Ветераните от  Deep Purple  трябва да забият в 21.00, а преди това нелеката задача да подгрее публиката ще имат Krossfire, които са избрани лично от екипа на рок легендите.

Домакините от "Ботев" Пловдив ще извадят от ръкава, като едни вълшебници специални подаръци за бандата, което е в пряка връзка със сто-годишнина от създаването на първия професионален футболен клуб у нас през миналата 2012-та година. 


Стадион „Христо Ботев“ отваря врати още в 18 часа.Коментари